Gratis Verzending in NL & BE
Gratis Verzending in NL & BE
français fr
  • Deutsch de
  • English en
  • français fr
  • Nederlands nl
Panier 0

Tips van de experts

Lees de tips hieronder van onze klanten:


1. Gebruik een leeg eierdoosje als sorteerbakje
Eierdozen hebben verschillende vakjes. Dat kunnen er 6, 10 of zelfs 12 zijn. Super handig om jouw Diamond Painting steentjes apart van elkaar te houden.

2. Steentjes plakken aan de rand van jouw canvas
Natuurlijk vergeet je soms wel eens welk cijfer bij welke kleur steentje hoort. Door de steentjes aan de zijkant van het canvas te plakken, zie je in één oogopslag welke kleur je nodig hebt. Dit werkt een stuk sneller en makkelijker.

3. Schrijf het nummer van de steentjes op het plastic zakje
Jouw Diamond Painting steentjes worden op kleur gesorteerd geleverd in kleine plastic zakjes. Als je ze graag in deze zakjes wilt laten zitten, bijvoorbeeld omdat je geen gebruik wilt maken van een sorteer- of eierdoosjes, schrijf de nummers dan op het plastic zakje. Dat doe je het beste met een watervaste stift. Je ziet direct welk cijfer bij welke kleur hoort.

4. Een snijplank als mobiele en vlakke ondergrond
Heb je een houten snijplank? Deze is prima te gebruiken als vlakke ondergrond voor jouw Diamond Painting. Je kunt het canvas zelfs voorzichtig aan de randen vastplakken op de plank. Zo kun je jouw Diamond Painting ook makkelijk verplaatsen als dat nodig is.

5. Makkelijk grote stukken plakken met de multi-pen
Als je veel van dezelfde kleur Diamond Painting steentjes moet plakken, dan kun je prima een multi-pen gebruiken. Je plakt dan meerdere stenen van één kleur tegelijk. Dit scheelt veel tijd waardoor je sneller aan een nieuw stukje kunt beginnen.

6. Droogtrommel doekjes voor een antistatisch effect
De steentjes van jouw Diamond Painting kunnen statisch zijn. Oppakken kan daardoor soms moeilijk zijn. Om ze minder statisch te maken, kun je ze eenvoudig op een droogtrommel doekje leggen. Ze plakken dan alleen aan het canvas.

7. Leg jouw canvas een nachtje onder het matras
Jouw Diamond Painting zit opgerold in de doos. Deze vorm blijft het doek eventjes behouden, waardoor het werken aan jouw doek lastig kan zijn. Door het canvas een nacht onder het matras te leggen, heb je de volgende dag een perfect gladgestreken doek. Je kunt dus direct aan de slag!

Pas de nieuwe tips toe
Heb je zin om met jouw volgende project aan de slag te gaan door de nieuwe tips! Dan is het tijd om jouw volgende painting te bestellen. Bekijk al onze collecties voor de beschikbare paintings. Kies je liever jouw persoonlijke painting? Kies dan voor een eigen foto/ontwerp painting.