Gratis Verzending in NL & BE
Gratis Verzending in NL & BE
English en
  • Deutsch de
  • English en
  • français fr
  • Nederlands nl
Cart 0

Over PrintMeow

PrintMeow - Diamond Painting Expert

Welkom in de wereld van Diamond Painting!

Welkom bij onze meest gedreven painters club van Nederland en België! Wij schilderen en ontwerpen al jaren schilderijen op canvas, totdat we diamond painting ontdekten. Vanaf dat moment was het meteen liefde op de eerste gezicht. Na het voltooien van de eerste schilderij werd het een ware verslaving en konden we niet meer stoppen. We kwamen werkelijk tot rust bij het leggen van alle diamant steentjes. Na het voltooien kregen we een voldane gevoel en waren we supertrots met ons eindresultaat. We dachten: “Dit moeten meerdere mensen eens gaan proberen!”. En zo is het idee ontstaan van PrintMeow.

Wij werken samen met een ervaren painting leverancier, om zo het hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Deze kwaliteit steentjes en techniek is tot op heden nog niet te verkrijgen in heel Europa. Onze partner levert snel en garandeert de beste kwaliteit. Na vele testen en uitproberen, willen we deze genot ook met jullie delen.

We zijn momenteel ook druk andere verf- en ontwerptechnieken te testen, zodat we nog meer leuke producten met jullie kunnen delen.

Wanneer je vragen hebt over onze producten, kun je ons altijd bereiken via sales@printmeow.com!

Alvast veel plezier gewenst 😊

Met vriendelijke groeten,
Team PrintMeow